Pafos Net

Γιώργος Παλάς: Σπούδασε στον τόπο σου, σπούδασε στο Alexander College

title image

Ήρθε η εποχή εκείνη, όπου θα κάνεις τις επιλογές σου για τις σπουδές που πρόκειται να ακολουθήσεις. Φέτος, με δεδομένο ότι οι συγκυρία είναι πρωτόγνωρη και όλοι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με νέα δεδομένα, εσύ ως μελλοντικός φοιτητής, καλείσαι να αντισταθμίσεις θετικά και αρνητικά και να αξιολογήσεις την κατάσταση. Σίγουρα θα βρεις το μοντέλο σπουδών που σου ταιριάζει, αλλά πρέπει πρώτα να γνωρίζεις τί σου προσφέρεται. Κύπρος ή εξωτερικό, σπουδές στον τόπο σου ή σε ξένα πανεπιστήμια;

Ασχολούμαι χρόνια με σπουδές και κλάδους σπουδών, ως General Manager του Paphos campus του Alexander College. Αυτή η εμπειρία μου δίνει το πλεονέκτημα να αξιολογώ τις συνθήκες, συγκυρίες, αλλά και την ψυχολογία όσων φέτος είναι η χρονιά τους να ξεκινήσουν τις σπουδές τους.

Θεωρώ ότι η επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά θα είναι ιδιαίτερη, όπως ακριβώς είναι και αυτή που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ’20. Οι συνθήκες, λοιπόν, σε καλούν να επιλέξεις τον τόπο σου για σπουδές.

Σπούδασε στον τόπο σου ,σε Λάρνακα ή Πάφο και πάρε Πτυχίο Αγγλικού Πανεπιστημίου

Σπουδάζεις στο Alexander College, αλλά με την αποφοίτησή σου λαμβάνεις πτυχίο αγγλικού πανεπιστημίου και συγκεκριμένα του Canterbury Christ Church University (CCCU). Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του Alexander College που ενισχύουν τη δυναμική του πτυχίου σου και θα ανοίξουν για εσένα περισσότερες θέσεις εργασίας στο μέλλον. Ξεχώρισε, λοιπόν, από τους υπόλοιπους σπουδάζοντας για 3 τρία χρόνια, στους κλάδους του CCCU, ελαχιστοποιώντας τα έξοδα. Επίσης, σημείωσε ότι το πτυχίο που θα λάβεις είναι αγγλικού πανεπιστημίου, αναγνωρισμένο διεθνώς, με ευκαιρίες εργοδότησης στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Σπούδασε στον τόπο σου... με υποτροφία

Το Alexander College σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις μία από τις υποτροφίες που προσφέρει, με την οποία μπορείς να καλύψεις όλα τα δίδακτρα ή το 50%. Όπως και να έχει, μια υποτροφία σπουδών είναι σε όλους χρήσιμη, γι΄αυτό το λόγο μην ξεχάσεις να υποβάλεις αίτηση ενδιαφέροντος. Να έχεις υπόψη σου ότι κάθε υποψήφιος αξιολογείται και με βάση κοινωνικο – οικονομικά κριτήρια. Εάν ενδιαφέρεσαι κάλεσε άμεσα στο 7000 2592.

Σπούδασε στον τόπο σου... με μετεγγραφή

Εάν σπουδάζεις στο εξωτερικό, σε αγγλικό πανεπιστήμιο, αλλά λόγω της μη ευνοϊκής συγκυρίας, θέλεις να συνεχίσεις τις σπουδές σου στην Κύπρο, το Alexander College, σου δίνει αυτή την ευκαιρία. Η αβεβαιότητα που επικρατεί, σε αναγκάζει να βρεις μια σωστή λύση για να μην διακινδυνεύσεις την υγεία σου, αλλά ούτε να χάσεις χρόνο στις σπουδές σου. Η Κύπρος είναι στον κατάλογο με τις χώρες που αντιμετώπισαν πιο συγκροτημένα τον ιό (COVID – 19) και επομένως εδώ θα παραμείνεις ασφαλής, συνεχίζοντας τις σπουδές σου με ασφάλεια, διατηρώντας τα τρία χρόνια σπουδών και βεβαίως ελαχιστοποιώντας τα έξοδα. Εάν ενδιαφέρεσαι για μετεγγραφή, κάλεσε στο 7000 2592 ή στείλε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@alexander.ac.cy.

 

Σπούδασε στον τόπο σου... με τηλεκπαίδευση (εάν οι συνθήκες το απαιτούν)

Το ακαδημαϊκό μας ίδρυμα, αντέδρασε άμεσα όταν οι συνθήκες το απαιτούσαν και συνέχισε online μαθήματα για όλους τους κλάδους σπουδών, και σε κάποιες περιπτώσεις και για τις τελικές εξετάσεις. Η διεύθυνση του Alexander College, στην κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που βρέθηκε η χώρα μας, κατέχοντας σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το εαρινό εξάμηνο 2020. Εάν, λοιπόν οι συνθήκες το απαιτήσουν ξανά, θα μπορέσεις απρόσκοπτα να συνεχίσεις τις σπουδές σου, χωρίς οποιαδήποτε δυσκολία.

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει το Alexander College. Είναι στο δικό σου χέρι να κάνεις τις σωστές επιλογές για τις σπουδές σου και το μέλλον σου.

-Οι κλάδοι σπουδών που προσφέρονται στο Alexander College Λάρνακας και Πάφου είναι οι παρακάτω:

Πτυχιακοί: LLB(Hons) Law (Λάρνακα και Πάφο), BSc Business Management (Λάρνακα και Πάφο), BSc Business Administration  & Finance (Λάρνακα και Πάφο), BSc Accounting (Λάρνακα και Πάφο), BSc Hospitality Management (Λάρνακα και Πάφο), BSc Computer Science with Gaming Development (Λάρνακα), BDes Fashion, BDes Graphics, BDes Photography, BDes Interior (Λάρνακα)

Μεταπτυχιακά: MBA Education Leadership & Management (Λάρνακα και Πάφο), MBA Healthcare, Leadership & Management (Λάρνακα και Πάφο), MBA with Specialization in Management/ Procurement (Λάρνακα), MSc Tourism & Event Management (Λάρνακα και Πάφο)

Επίσης προσφέρεται:

Level 6 Diploma (Postgraduate) Accounting & Finance (9 ACCA exceptions) που απευθύνεται σε κατόχους πτυχίου σε συναφή κλάδο και ολοκληρώνετε σε 12 μήνες. (Λάρνακα και Πάφο)

Πιστοποιητικό

Journalism (Λάρνακα)

alexander