Κοσμοσυρροή στο Αρχαίο Ωδείο Πάφου για τις «Τρωάδες» του Τερζόπουλου (2 VIDEOS)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09 Ιουλίου 2017Το αδιαχώρητο καταγράφηκε χθες βράδυ στο Αρχαίο Ωδείο Κάτω Πάφου για την δεύτερη και τελευταία παράσταση των «Τρωάδων», σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης έλληνα σκηνοθέτη Θεόδωρου Τερζόπουλου. Εκατοντάδες άτομα γέμισαν ασφυκτικά τις κερκίδες του αρχαίου μνημείου, με τα εισιτήρια της παράστασης να έχουν εξαντληθεί από το πρωί, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεκάδες φιλότεχνοι παρέμεναν επί ώρες στην είσοδο του Αρχαίου Ωδείου χωρίς εισιτήριο σε μια προσπάθεια να εξεύρουν το «μαγικό χαρτάκι» από επιστροφές της τελευταίας στιγμής ή από κάποιους που για οποιονδήποτε λόγο δεν θα χρησιμοποιούσαν το εισιτήριο που είχαν αγοράσει.
Μεταξύ του πλήθους των θεατών που συνέρρευσε στο Αρχαίο Ωδείο ήταν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες και κυρίως άνθρωποι του θεάτρου από τη Λευκωσία, οι οποίοι έφθασαν στην Πάφο για να παρακολουθήσουν την παράσταση.
Οι «Τρωάδες», ανέβηκαν στην Πάφο με ηθοποιούς από την Αθήνα και διχοτομημένες πόλεις, όπως η Λευκωσία, η Ιερουσαλήμ και το Μόσταρ και με τη μοναδική Δέσποινα Μπεμπεδέλη στον ρόλο της Εκάβης.
Το μακράς διάρκειας και έντονο χειροκρότημα του κοινού στο τέλος της παράστασης, ήταν ενδεικτικό της επιτυχίας της.
Δείτε δύο χαρακτηριστικά VIDEOS από την προσέλευση των θεατών και από το τέλος της παράστασης, στο WEB TV του PafosNet.