Pafos Net

Κινητοποίηση κατά της ακρίβειας ανακοίνωσε το ΑΚΕΛ στην Πάφο την ερχόμενη Τρίτη

title image

Κινητοποίηση κάτω από το σύνθημα: «Η ακρίβεια τσακίζει, εδώ και τώρα μέτρα, τέρμα στη διαφθορά και στη συγκάληψη», οργανώνει την ερχόμενη Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, στην Πάφο το ΑΚΕΛ και οι Λαικές Οργανώσεις Πάφου.

Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί με προσυγκέντρωση στις 6:00μ.μ έξω από την ΠΕΟ Πάφου και ομιλία από τον Άριστο Δαμιανού, μέλος της Κεντρικής Γραμματείας του ΑΚΕΛ. Θα ακολουθήσει  πορεία στο εμπορικό κέντρο. Διοργανωτές της κινητοποίησης είναι: ΑΚΕΛ Αριστερά – Κοινωνική Συμμαχία, ΠΕΟ, ΕΔΟΝ, ΠΟΓΟ, ΕΚΑ και η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Κίνηση Φοιτητών ΤΕΠΑΚ.

Ανακοίνωση του ΑΚΕΛ αναφέρει ότι στην επαρχία της Πάφου, τα χαμηλά λαϊκά στρώματα βιώνουν τις αρνητικές παρενέργειες από τις πολιτικές που εφαρμόζουν οι Κυβερνώντες και τους έχουν οδηγήσει σε τρομερά κοινωνικο - οικονομικά αδιέξοδα.

« Η αύξηση του κόστους διαβίωσης, η ενεργειακή φτώχεια, η αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα και στα καύσιμα, οι αυξήσεις στα τρόφιμα και άλλα βασικά προϊόντα, σε συνδυασμό με την συνεχή αύξηση των επιτοκίων των τραπεζών και τις αυξήσεις στα ενοίκια, αγανακτούν τους πολίτες, απογοητεύουν τη νέα γενειά.

Το δικαίωμα στη στέγη έγινε προνόμιο για λίγους. Τα φαινόμενα διαφθοράς, η αντιμωρησία και η συγκάληψη, προκαλούν θυμό και αγανάκτηση.

Ο δημοκρατικός και προοδευτικός κόσμος της Πάφου, δεν ανέχεται άλλο τον εμπαιγμό και την κοροϊδία. Αντιδρά και διεκδικεί τα δικαιώματα του, ζητά εδώ και τώρα μέτρα για ανακούφιση των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Δίνουμε αποφασιστικά το παρών μας στην κινητοποίηση, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τερματισμό της φτώχειας και της εξαθλίωσης».