Pafos Net

21η Εθελοντική Αιμοδοσία Aristo Developers

title image

Συμπληρώθηκαν φέτος 21 χρόνια πραγματοποίησης του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας από το προσωπικό και συνεργάτες της Aristo Developers. Η καθιερωμένη αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε και φέτος με πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού πέραν του φιλανθρωπικού σκοπού της, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των στελεχών της εταιρείας,  Άννας Αριστοδήμου, Καίτης Δολιανίτη, Άννας Μπάτα και Άκη Ιακώβου, που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.  

Η αθρόα προσέλευση του προσωπικού, στελεχών και συνεργατών της Aristo Developers, με προσθήκη νέων αιμοδοτών, έστεψε την προσπάθεια με απόλυτη επιτυχία αφού η Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου δέχθηκε μια σημαντική ενισχυτική «ένεση» ανακουφίζοντας αρκετούς συνανθρώπους μας. 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του συγκροτήματος , Θεόδωρος Αριστοδήμου, ευχαρίστησε όλους όσοι συνεισέφεραν στην προσπάθεια δίνοντας αίμα, καθώς επίσης και όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και επιτυχία αυτής της εθελοντικής προσφοράς και έμπρακτης έκφρασης αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας.

« Η εταιρική κοινωνική ευαισθησία της εταιρείας μας», σημείωσε ο κ Αριστοδήμου, «βασίζεται στην πεποίθηση ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία μιας επιχείρησης είναι να μην περιορίζεται στη οικονομική βιωσιμότητά και εξέλιξη της αλλά να αναπτύσσει ενέργειες που να ωφελούν εξίσου το κοινωνικό σύνολο και την ευημερία του».