Β' Κατηγορία: Πρεμιέρα για τον Ακρίτα με... χορταστικό Χ απέναντι στον Ερμή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
22 Σεπτεμβρίου 2019Απ’ όλα είχε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, η αυλαία του οποίου άνοιξε χθες με την αναμέτρηση της Αναγέννηση με τον Ονήσιλλο που έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία. Η δράση συνεχίστηκε το Σάββατο με άλλους επτά αγώνες, εκ των οποίων μόνο ο ένας ολοκληρώθηκε ισόπαλος. Οι άλλοι είχαν νικητή.
Πιο συγκεκριμένα, μετά από ένα χορταστικό ματς Ακρίτας- Ερμής έμειναν στο 2-2, με τους «φτεροπόδαρους» να παίρνουν προβάδισμα νωρίς στο σκορ, πριν το ημίχρονο τους γηπεδούχους να ανατρέπουν τα εις βάρος τους δεδομένα αλλά να ισοφαρίζονται λίγο πριν το φινάλε.
Η Καρμιώτισσα, σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, επικράτησε της Αλκής (2-0) και πήρε μια σπουδαία νίκη, ενώ δύσκολη ήταν επικράτηση του Οθέλλο επί της ΑΕΖ (1-0) χάρη σε ένα πέναλτι. Εκτός έδρας νίκη για την Αγία Νάπα επί της Ομόνοιας Αραδίππου (2-1) σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ενώ με το ίδιο σκορ αλλά εντός έδρας νίκη ο ΑΣΙΛ την Ομόνοια Ψευδά. Μεγάλη νίκη για την Ξυλοτύμπου επί του Διγενή Μόρφου (3-1).
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΣΗΜΕΡΑ
Ομόνοια Αραδίππου – Αγία Νάπα 1-2 (84′ Αβραάμ / 9′ Γ. Κολοκούδιας, 44′ Τριμπό)
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Αλκή 2-0 (19′ Βαττής, 84′ Ράμος)
*Η Αλκή αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χαραλάμπουςστο 67΄.
ΑΣΙΛ – Ομόνοια Ψευδά 2-1 (2′ πεν. Σολάρι, 54′ Καπαρτής / 90+5′ Οικονόμου)
*O ΑΣΙΛ αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καστάνα στο 80′
ΑΥΡΙΟ
Άρης – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 16:30
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΧΘΕΣ
Αναγέννηση Δερύνειας – Ονήσιλλος Σωτήρας 0-0
ΣΗΜΕΡΑ
Ξυλοτύμπου – Διγενής Μόρφου 3-1 (2′ Πικής, 25′ Αλεξίου, 90+9′ Γουίλιαμ / 90+6′ Αγκομάχ)
Ακρίτας- Ερμής 2-2 (39′ Χριστοδούλου, 42′ Τάνος / 6′ Μπέλα, 78′ Παπαθανασίου)
ΑΕΖ – Οθέλλος Αθηαίνου 0-1 (32′ πεν. Κυπριανού)