Pafos Net

Ποινές φυλάκισης 15 και 13 ετών σε τρία πρόσωπα από το Κακουργιοδικείο Πάφου για ναρκωτικά

title image

Ποινές φυλάκισης 15 ετών σε δύο κατηγορούμενους και 13 ετών σε άλλο ένα, επέβαλε χθες το Κακουργιοδικείο Πάφου για υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών.

Πρόκειται για τρεις άντρες ηλικίας 46, 45 και 31 ετών, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι σε υπόθεση παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών το 2023. Εναντίον του 31χρονου και του 45χρονου επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης 15 ετών, ενώ στον 46χρονο επιβλήθηκε ποινή  13 χρόνων.

Τα τρία πρόσωπα είχαν συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2023, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ στην Πάφο. Στο πλαίσιο της επιχείρησης είχαν εντοπιστεί και κατασχεθεί ποσότητα κάνναβης, πέραν των 22 κιλών, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 400 γραμμαρίων, ένα πιστόλι, αριθμός πυροτεχνημάτων και κροτίδων και μεγάλα χρηματικά ποσά.