PafosNet ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Στόχευση στο brand name για την Πάφο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24 Αυγούστου 2020Η πολυαναμενόμενη και εξαγγελθείσα από τους πάντες τα τελευταία λίγα χρόνια εξειδίκευση του τουριστικού προιόντος της επαρχίας Πάφου και η αναβάθμιση του πέραν από το κυνήγι των αριθμών και των μαζικών ελεύσεων, έχει πλέον σχηματοποιηθεί σε ένα όνομα-στόχο: Στην απόκτηση brand name.
Το χαρακτηριστικό αυτό, που αμέσως θα παραπέμπει σε Πάφο και θα διαφοροποιεί τον προορισμό από οποιονδήποτε άλλο, ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια να τίθεται στο τραπέζι αρχικά για την πόλη και χαμηλή περιαστική περιοχή της Πάφου, όπου βρίσκεται και η «ναυαρχίδα» του προιόντος και πλέον σε πανεπαρχιακή μορφή.
Αυτή ήταν και η ουσία της πρόσφατης διήμερης περιοδείας Σάββα Περδίου σε περιοχές «εκτός» τουριστικής πρώτης γραμμής, όπως είναι το διαμέρισμα Χρυσοχούς και η ακριτική Τηλλυρία. Ο Υφυπουργός Τουρισμού ήταν σαφέστατος στις δηλώσεις του κατά την περιοδεία αυτή, κάνοντας λόγο για επιδίωξη απόκτησης ενός brand name από τις περιοχές αυτές, που θα σημάνει και την υλοποίηση της νέας εθνικής στρατηγικής για τον τουρισμό.
Το θέμα της απόκτησης brand name άγγιξε πρόσφατα και τον Ακάμα, με κρατικούς σχεδιασμούς, να κάνουν λόγο για ανάγκη δημιουργίας μιας κυπριακής «Ριβιέρας» στην χερσόνησο.
Διαβάστε ολόκληρο το αφιέρωμα, στην ενότητα "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ" του PafosNet.