Pafos Net

Πάφος: Ραγδαίες βροχές και μικροπροβλήματα το βράδυ της Πέμπτης

title image

Έντονες βροχοπτώσεις καταγράφονταν στην επαρχία Πάφου καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης. Από τις συνεχείς και ραγδαίες βροχές, δημιουργήθηκαν μικρά προβλήματα, με την Πυροσβεστική να επεμβαίνει σε τέσσερις περιπτώσεις για άντληση υδάτων, να καταγράφονται διακοπές ρεύματος, ενώ η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού διεξαγόταν με δυσκολία λόγω της συσσώρευσης νερών στο οδόστρωμα και περιορισμένης ορατότητας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανιζόταν ιδιαίτερα έντονα παρά τον ζυγιστικό σταθμό Κουκλιών, αλλά και παρά την Πέτρα του Ρωμιού και τον τερματικό κόμβο των Κονιών.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε τέσσερις κλήσεις για άντληση νερών από υποστατικά στην περιοχή των Κονιών.

Πολλές περιοχές στην επαρχία έμειναν επίσης χωρίς ρεύμα για διάφορες χρονικές περιόδους και συνεργεία της ΑΗΚ εργάζονταν όλο το βράδυ με αποτέλεσμα από τις πρώτες πρωινές ώρες να έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση.