Pafos Net

Πάφος FC: Προσγειώνεται από τα...ουράνια ενόψει ΑΠΟΕΛ

title image

Η Πάφος ήταν μεθυσμένη πολιτεία αυτές τις μέρες, πανηγυρίζοντας την ιστορική ευρωπαική επιτυχία. Η πρόκριση επί της Ομόνοιας και η συνολική εμφάνιση ήταν άλλο ένα παράσημο σε μια πρωτόγνωρη διαδρομή. Το κίνητρο ήταν και συνεχίζει να είναι τεράστιο, κι όλοι -με πρώτο και καλύτερο τον Καρσέδο- απολαμβάνουν τους καρπούς της προσπάθειάς τους. Μόνο που θα πρέπει να προσγειωθούν, αφού αύριο θα πρέπει να προσγειωθούν στην κυπριακή πραγματικότητα, αντιμετωπίζοντας τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, για το πρωτάθλημα.

Θα είναι ο 43ος αγώνας της Πάφος FC στην τρέχουσα σεζόν. Αριθμός πρωτόγνωρος για την ομάδα, η οποία θα πλησιάσει το αντίστοιχο παγκύπριο ρεκόρ. Οι προσθήκες του Ιανουαρίου με ποιοτικούς παίκτες έδωσαν πολύ περισσότερες επιλογές, αύξησαν τον ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα κανένας να μην θέλει να λείψει από αυτές τις ιστορικές στιγμές.

Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο ετοιμάζει τα πλάνα του για τον ΑΠΟΕΛ κι είναι βέβαιο ότι θα κάνει αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στον ευρωπαικό εμφύλιο. «Η συνέχεια στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα. Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι κάθε 3-4 μέρες. Έχουμε, όμως, την ποιότητα να ανταπεξέλθουμε», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Καρσέδο στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του.

Αύριο, όπως όλα δείχνουν, θα στερηθεί και πάλι των υπηρεσιών του Ζάζα. Προφυλάχτηκε κόντρα στην Ομόνοια διότι είχε μια ενόχληση στην τελευταία προπόνηση.Σήμερα θα διαπιστωθεί αν θα τα καταφέρει να είναι στην αποστολή.