Πάφος: Ευεργετικές βροχές, αλλά και μικρά προβλήματα από την επιδείνωση του καιρού

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
30 Νοεμβρίου 2016Η ραγδαία βροχόπτωση που παρατηρείται από τις πρωινές ώρες σε όλες σχεδόν τις περιοχές της επαρχίας Πάφου, αντιμετωπίσθηκε με ανακούφιση από τους πάντες μετά την παρατεταμένη ανομβρία. Το ακόμη θετικότερο γεγονός είναι ότι για όση ώρα διήρκεσαν τα έντονα φαινόμενα, δεν καταγράφηκαν σοβαρά προβλήματα και ζημιές από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, παρά μόνο μεμονωμένα μικρά προβλήματα.
Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν έχει δεχτεί καμία κλήση για πλημμυρισμένα υποστατικά και δρόμους, για άλλες ζημιές ή για πτώση δένδρων. Μία μόνο κλήση αφορούσε σε διακοπή λειτουργίας ανελκυστήρα και μία για όχημα που ακινητοποιήθηκε στο δρόμο λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην περιοχή Γιουνιβέρσαλ, της Κάτω Πάφου.
Το μόνο πρόβλημα που παρατηρήθηκε λόγω των σφοδρών ανέμων που έπνεαν το πρωί, καταγράφηκε στο αεροδρόμιο Πάφου, όπου μεταλλικό υποστατικό που χρησιμοποιείται ως μηχανουργείο υπέστη ζημιά από αποκόλληση τμημάτων του και μετακίνηση της βαριάς σιδερένιας εισόδου. Οι εργασίες έχουν ήδη αρχίσει για την επιδιόρθωση των ζημιών.