Πάφος: 94χρονος κατήγγειλε ότι τον έδειρε η οικιακή του βοηθός
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
20 Δεκεμβρίου 2017Ένας 94χρονος από την Πάφο κατάγγειλε στην Αστυνομία ότι υπέστη ξυλοδαρμό από την αλλοδαπή οικιακή βοηθό που είχε προσληφθεί από τους συγγενείς του για να τον φροντίζει. Η πρωτοφανής καταγγελία διερευνάται από το ΤΑΕ Πάφου.
Το επεισόδιο όπως κατήγγειλε ο υπέργηρος άντρας έγινε χθες στην οικία του. Η 38χρονη οικιακή βοηθός, όπως είπε, του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπά σε διάφορα μέρη του σώματος του, προκαλώντας του πραγματική σωματική βλάβη. Ο 94χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.
Αργά το απόγευμα η 38χρονη αλλοδαπή εντοπίστηκε και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Τέθηκε υπό κράτηση και αύριο θα μεταφερθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για να καταχωρηθεί η υπόθεση.