Pafos Net

Πάφος: 69χρονος Ιρλανδός συνελήφθη για κατοχή οπλισμού

title image

Ένα Ιρλανδό κάτοικο Πάφου συνέλαβε αργά χθες βράδυ η Αστυνομία, σχετικά με διερευνόμενη υπόθεση ανεύρεσης οπλισμού και εκρηκτικών υλών στο σπίτι του. Εναντίον του 69χρονου εκκρεμ ούσε ένταλμα σύλληψης από τις 24 Μαρτίου, όταν και έγινε η έρευνα στην οικία του, εντοπίστηκε ωστόσο χθες βράδυ και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, υπαστυνόμο Μιχάλη Ιωάννου, στην οικία του 69χρονου στην Πέγεια βρέθηκε στις 24 Μαρτίου κατόπιν έρευνες ένα πιστόλι και ένα επαναληπτικό κυνηγετικό όπλο.

Μετά τον εντοπισμό και σύλληψη του, ο ιρλανδός κάτοικος Πάφου μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομίας, ενώ σήμερα προσήχθη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα κράτησης τριών ημερών. Όπως ανέφερε ο κ. Ιωάννου, ανακρινόμενος αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτών.