Pafos Net

Οι οικονομικοί και εμπορικοί δεσμοί ΗΠΑ και Κύπρου: Κοσμοσυρροή για την εκδήλωση στο Νεάπολις Πάφος

title image

Μια πολύ σημαντική σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ενωρίτερα απόψε στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος. Η συζήτηση σχετικά με την ενίσχυση των εμπορικών και οικονομικών δεσμών μεταξύ ΗΠΑ και Κύπρου, προσέλκυσε ένα πολύ μεγάλο αριθμό εκπροσώπων φορέων και πολιτών που κατέκλυσαν το Αμφιθέατρο «Κερύνεια» του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

neapolis3

neapolis4

Στην εκδήλωση έλαβε μέρος η Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο, Julie Davis, η οποία απηύθηνε χαιρετισμό και έλαβε μέρος στο πάνελ της συζήτησης.

neapolis5

neapolis9

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Γιώργος Λεπτός και ο Πρύτανης του ακαδημαικού ιδρύματος, Παντελής Σκλιάς.

neapolis2

neapolis6

Στο πάνελ της συζήτησης παρακάθησαν και ο CEO του Invest Cyprus, Μάριος Τανούσης, ο Γιάννης Γεωργούλας, από το US Chamber of Commerce και ο Ανδρέας Παναγή, συνιδρυτής του Kinisis Ventures Ltd.

neapolis7

neapolis8