Μετωπική με τρεις τραυματίες στο δρόμο Δρούσειας-Κάθηκα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
04 Σεπτεμβρίου 2018Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Πάφου τρία άτομα μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στο δρόμο Δρούσειας-Κάθηκα το πρωί. Το ατύχημα συνέβη υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία και για τον απεγκλωβισμό τριών επιβαινόντων στα δύο οχήματα χρειάσθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Πάφου.
Όπως φαίνεται από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που αναρτά το PafosNet η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και οι εικόνες από το σημείο του ατυχήματος προκάλεσαν εύλογη ανησυχία σε διερχόμενους οι οποίοι σταματούσαν στο χώρο για να δουν τι συνέβη.
Στα αυτοκίνητα επέβαιναν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία και το Νοσοκομείο Πάφου ένας 61χρονος ελληνοκύπριος και δύο ρουμάνες γυναίκες στο δεύτερο, πιθανότατα μητέρα και κόρη.
Οι τραυματίες κρατήθηκαν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Πάφου, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς υπέστησαν κατάγματα και άλλα τραύματα. Η κατάσταση τους κρίνεται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.