Pafos Net

Μάσκες στην αστυνομική δύναμη του αεροδρομίου Πάφου δώρισε σήμερα ο Henry Αλέξανδρος

title image

Μεγάλο αριθμό προστατευτικών μασκών δώρισε σήμερα ο κινέζος Henry Αλέξανδρος στην αστυνομική φρουρά του διεθνούς αεροδρομίου Πάφου. Με το άνοιγμα των αεροδρομίων μετά την καραντίνα, ο συμπολίτης μας επιχειρηματίας, που όλο αυτό το διάστημα έχει δωρίσει χιλιάδες μάσκες και άλλο ειδικό εξοπλισμό στους λειτουργούς πρώτης γραμμής, επισκέφθηκε το αεροδρόμιο Πάφου και σε συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης της μονάδας, Ζήνωνα Ψαθίτη, παρέδωσε προστατευτικές μάσκες για τις ανάγκες των μελών της δύναμης.

kinezos1

Μιλώντας στο PafosNet ο Henry Αλέξανδρος τόνισε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια του για ενίσχυση των ανθρώπων που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή μέχρι την πλήρη καταπολέμηση του κορωνοιού.

Τον κινέζο και "πολιτογραφημένο" παφίτη επιχειρηματία ευχαρίστησε ο κ. Ψαθίτης, συγχαίροντας τον για το σπουδαίο έργο που επιτέλεσε την περίοδο αυτή στην Πάφο.

astynomia-aerodromiou-pafou