Μαρίνος Λάμπρου: Επείγει το οικονομικό νοικοκύρεμα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19 Δεκεμβρίου 2016Πρώτιστη έγνοια του νέου Δημάρχου Πέγειας θα είναι το οικονομικό νοικοκύρεμα της δημοτικής αρχής, αφού η κατάσταση κρίνεται ανησυχητική. Αυτό τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στο PafosNet ο νέος Δήμαρχος Πέγειας, Μαρίνος Λάμπρου.
« Θα πρέπει να εισπράξουμε τα πολλά χρωστούμενα στο Δήμο από πολλές κατευθύνσεις», είπε, « ενώ ταυτόχρονα θα διεκδικήσουμε κονδύλια από διαρθρωτικά προγράμματα της Ευρωπαικής Ένωσης και από τους κρατικούς προυπολογισμούς.
Επιδίωξη μας θα είναι επίσης να αντιμετωπισθεί το μείζον ζήτημα της ασφάλειας στη δημαρχούμενη περιοχή, αφού οι διαρρήξεις και κλοπές στην Πέγεια έχουν καταστεί μάστιγα».
Ο Μαρίνος Λάμπρου επεσήμανε ακόμη ότι πρώτιστη επιδίωξη της δημοτικής αρχής θα είναι το ξεκαθάρισμα του καθεστώτος με τον Κόλπο των Κοραλλίων, αφού η παραλία αυτή όπως χαρακτηριστικά τόνισε αποτελεί τον οικονομικό πνεύμονα της Πέγειας.