Pafos Net

Green Dot: Ανακοίνωσε επανέναρξη της συλλογής συσκευασιών στην Πάφο

title image

Tην απόφασή της να επαναρχίσει τη συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών στην Πάφο, ανακοίνωσε σήμερα η Green Dot.
 Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκου Κουγιάλη, του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Green Dot Κύπρου, Μιχάλη Σπανού και του Διευθυντή Τμήματος Περιβάλλοντος,  Κώστα Χ΄ Παναγιώτου,  όπου και επήλθε συμφωνία επί των θεμάτων που απασχολούν τον τελευταίο καιρό την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνία εν γένει.
 Όπως αναφέρεται από την εταιρεία, η Green Dot Κύπρου, σεβόμενη την αποστολή της, τους πολίτες του τόπου καθώς και τους θεσμούς της χώρας, επαναρχίζει τη συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών στην Πάφο τις επόμενες των ημερών.
Μάλιστα, διευθετήθηκε συνάντηση του Υπουργού, με τον Δήμαρχο Παραλιμνίου και τον πρόεδρο της Green Dot Κύπρου την επόμενη Τετάρτη, 1η Ιουνίου, στο Παραλίμνι με σκοπό την γεφύρωση των διαφορών και την επίλυση των προβλημάτων.
 «Κατά τη συνάντηση του Κυρίου Κουγιάλη με τον Κύριο Σπανό, συμφωνήθηκε επίσης, ότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στη παρουσία και του Διευθυντή Τμήματος Περιβάλλοντος κ. Κώστα Χ’ Παναγιώτου, με σκοπό τη τροχοδρόμηση επίλυσης θεσμικών προβλημάτων που αφορούν την ανακύκλωση τα οποία υφίστανται επί μακρόν», αναφέρεται.
 Η εταιρεία ευχαρίστησε τον υπουργό για τη θετική του παρέμβαση, η οποία συνέβαλε στην εξομάλυνση της κατάστασης προς όφελος της χώρας και του πολίτη.