Pafos Net

ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς: Ανακοίνωσε μετεγγραφές και αποδεσμεύσεις

title image

Σε ανακοίνωση η διοίκηση της ΕΝΑΔ αναφέρει ότι ήδη έχει προχωρήσει σε προφορική συμφωνία με νεαρό τερματοφύλακα, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Οσμάν Κάμπα που δεν ικανοποίησε και θα αποχωρήσει και ο Σάββας Πικραμένος, ο οποίος έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή μετεγγραφικά δημοσιεύματα που εμπλέκουν βασικούς ποδοσφαιριστές μας ενόψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου, και μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2015-16 που βρίσκει την ομάδα μας στην 6η θέση της βαθμολογίας και εντός των στόχων της προερχόμενη από μια πολύ ικανοποιητική μέχρι στιγμής πορεία, το Δ.Σ. της ΕΝΑΔ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι μοναδικό μέλημα τόσο της διοίκησης όσο και του προπονητή είναι η διατήρηση μια άκρως ανταγωνιστικής ομάδας και η περαιτέρω και συνεχής ουσιαστική ενίσχυση της και όχι η διάλυση της.

Συνεπώς, σε συνεννόηση με τον προπονητή Γιώργο Πολυβίου, η διοίκηση θα προχωρήσει σε όσες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ κριθούν αναγκαίες για να διατηρηθεί η ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο πάντα με γνώμονα το καλό του σωματείου.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό, η Διοίκηση ήδη έχει προχωρήσει σε προφορική συμφωνία με νεαρό τερματοφύλακα ο οποίος θα πλαισιώσει και θα ενισχύσει το υφιστάμενο δίδυμο τερματοφυλάκων ενώ, σε σχέση με τα κενά στο ρόστερ που έχουν εντοπιστεί στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, αν προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα τόσο άμεσα όσο και στο μέλλον, θα γίνουν προσπάθειες αν είναι εφικτό να αποκτηθεί.

Παράλληλα, όσον αφορά στις αποδεσμεύσεις, έχει ήδη αποχωρήσει από την ομάδα ο Οσμάν Κάμπα που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ενώ παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Σάββας Πικραμένος, ο οποίος έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας».