Pafos Net

Είδαν... άσπρη μέρα στη Στοκχόλμη οι οπαδοί της Πάφος FC

title image

Μπορεί εμείς εδώ να αρχίζουμε να τραβάμε τα πρώτα ζόρια με την άνοδο του υδραργύρου, οι 200 και πλέον φίλοι της Πάφος FC που ακολούθησαν την ομάδα στη Σουηδία για τον αποψινό ιστορικό επαναληπτικό με την Τζουργκάρντεν είδαν (κυριολεκτικά) άσπρη μέρα.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που αναρτά το PafosNet, το χιόνι σκεπάζει τα πάντα στη Στοκχόλμη με το κρύο να είναι τσουχτερό. Ο επικεφαλής της Domenica Group, Χριστάκης Χαραλάμπους και ο γιος του, Κυριάκος, εμφανίζονται με πλήρως χειμωνιάτικο look, στις βόλτες πριν την αποψινή μετάβαση στο γήπεδο.

Όσο για το "Pafos FC" που ο φίλτατος Χριστάκης ανέγραψε στο χιονισμένο παγκάκι, ελπίζουμε να δικαιωθεί μεταφορικά απόψε: Να δει, δηλαδή, η Πάφος άσπρη μέρα.

souidia2