Cap St. Georges Hotel and Resort: Βραδιές Michelin στις 21 και 22 Φεβρουαρίου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
13 Φεβρουαρίου 2025Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε το επερχόμενο γαστρονομικό γεγονός Sky Stars Cap St. Georges Hotel and Resort, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή του διάσημου σεφ Nick Honeyman από τη Γαλλία.
Γεννημένος στη Νότια Αφρική, ο Σεφ Honeyman έφυγε από την ηλικία των 18 για να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει παγκοσμίως καταξιωμένος σεφ. Μετά την εκπαίδευσή του στο Σίδνεϊ και τη δουλειά του σε πεντάστερα ξενοδοχεία, τελειοποίησε την τέχνη του στο Τόκιο υπό την καθοδήγηση του «σιδηρού σεφ», Sakai Hirotia και στο Παρίσι με τους θρυλικούς σεφ με αστέρι Michelin, Pascal Barbot στο L'Astrance και Alain Passard στο L'Arpège.
Απολαύστε την υπογραφή του μείγματος τεχνικών υψηλής γαστρονομίας και μοντέρνας γαλλικής κουζίνας, συνοδευόμενη από μια πολυτελή διανυκτέρευση.
Για μη διαμένοντες που επιθυμούν να απολαύσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία, επικοινωνήστε με την ομάδα κρατήσεών μας στο +357 2600 0000 ή μέσωemail στο reservations@capstgeorges.com.