Pafos Net

Κολέγιο CDA: Άριστη εκπαίδευση και διασύνδεση με την αγορά εργασίας, τονίζει η Καρολίνα Κυπριανού

title image

Το Κολέγιο CDA λειτουργεί εδώ και 42 χρόνια στην Κύπρο με επιτυχημένη πορεία και προσφορά στην κυπριακή εκπαίδευση, τονίζει στο σημερινό αφιέρωμα του PafosNet η Καρολίνα Κυπριανού, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Κολεγίου CDA Πάφου.

Με τέσσερα παραρτήματα παγκύπρια και 43 αξιολογημένα Προγράμματα Σπουδών σε επίπεδο Διπλώματος, Ανώτερου Διπλώματος, Πτυχίου και Μεταπτυχιακού, τονίζει, δίνουμε τη σωστή επιλογή για επαγγελματική αποκατάσταση.

« Ιδιαίτερα οι επαγγελματικοί κλάδοι που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τους έμπειρους ακαδημαϊκούς, τα προσιτά δίδακτρα και την κρατική χορηγία, οδηγούν στην επίτευξη των στόχων κάθε φοιτητή», επισημαίνει η Καρολίνα Κυπριανού. « Να σημειώσουμε επίσης ότι το Κολέγιο προσελκύει και αλλοδαπούς φοιτητές από διάφορες χώρες, γεγονός που ενισχύει και την κάθε επαρχία γενικότερα.

Η διαφορά με άλλα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα είναι πιστεύω ότι στο CDA έχουμε ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, είμαστε πιο κοντά στους φοιτητές και τις οικογένειες τους και προσπαθούμε να τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, δίδεται έμφαση στην πρακτική εξάσκηση, οι φοιτητές συμμετέχουν σε φοιτητικούς  ομίλους, πηγαίνουν εκπαιδευτικές εκδρομές, εβδομάδα εργασίας , διοργανώνονται εκδηλώσεις, επιμορφωτικά  σεμινάρια και άλλες δραστηριότητες σχετικές με τον τομέα σπουδών τους, οι οποίες τους βοηθούν να αναπτύξουν σε πρακτικό επίπεδο πια αυτά που διδάσκονται στη τάξη και στα εργαστήρια. Οι επαγγελματικοί κλάδοι που προσφέρονται, έχουν πλήρη Επαγγελματική πιστοποίηση από τα επαγγελματικά σώματα ή συνδέσμους. Παράλληλα το Κολέγιο CDA συμμετέχει σε πληθώρα Ευρωπαϊκών προγραμμάτων με ανταλλαγή φοιτητών μέσω του Erasmus+, ενώ ακαδημαϊκοί με του Κολεγίου ασχολούνται με Ερευνητικές δραστηριότητες.  Τα δίδακτρα μας είναι πολύ προσιτά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής και ανέρχονται από €4200 - €5200, ανάλογα με το Πρόγραμμα Σπουδών. Βοηθούμε τους φοιτητές μας με ευκολίες πληρωμών και άλλους διακανονισμούς. Παράλληλα δίδονται υποτροφίες σε όλα τα σχολεία αλλά και οικονομική ενίσχυση στις περιπτώσεις όπου αποδεδειγμένα υπάρχει πραγματική ανάγκη».

Μπορεί λοιπόν κάποιος να πραγματοποιήσει το όνειρο του στο Κολέγιο CDA, αναφέρει η κ. Κυπριανού, και να γίνει επαγγελματίας, σπουδάζοντας : Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τουριστικές Σπουδές, Διοίκηση Αστυνομίας, Αισθητική, Κομμωτική, Γραμματειακά, Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Σχέδιο Μόδας, Λειτουργός Τελετών Κηδειών και Ταριχευτής, το νέο καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών μας, που ξεκινά τον Οκτώβριο 2018.

« Έτσι παροτρύνουμε τους νέους μας να τολμήσουν και να κάνουν τη διαφορά επιλέγοντας να σπουδάσουν στο Κολέγιο CDA. Για πληροφορίες, εγγραφές και ειδικές προσφορές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 7777 0232.

Η γνώμη των σπουδαστών του Κολεγίου CDA είναι πολύ σημαντική, τόσο για την ίδια την σχολή, για να βελτιώνει το επίπεδο των σπουδών και υπηρεσιών που προσφέρει, όσο και για όλους εκείνους που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες και αναζητούν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση».

cda-pafos

                                                             

                                                                        Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων

 

Είμαι η Ρεβέκα Φακοντή και αισθάνομαι ότι σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Κολέγιο CDA Πάφου διδάχθηκα από τους καλύτερους. Είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνεις δίπλα σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον σου. Την σχολή διακρίνουν οι άριστες εγκαταστάσεις, το υγιές περιβάλλον, οι άριστα καταρτισμένοι καθηγητές και το εξαιρετικό σύστημα διδασκαλίας. Προσφέρεται ακόμα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ για ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής κατάρτισης.

revekka

 

                                                                             Σχολή Τουριστικών

 

Είμαι η Ελίνα Αϊτίδου και επέλεξα να σπουδάσω Τουριστικά στο Κολέγιο CDA Πάφου, μετά από έρευνα και πραγματικά μου πρόσφερε ολοκληρωμένες σπουδές. Με την ολοκλήρωση τα του Διπλώματος μου βρισκόμουν σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο για να μπορώ άμεσα να δουλέψω και συνεχίζω στο Πτυχίο της Διοίκησης Τουρισμού. Θέλω να ευχαριστήσω το Κολέγιο CDA για την αγάπη και τις γνώσεις σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον,  με άριστες επαγγελματικές προοπτικές στην τουριστική βιομηχανία και όχι μόνο.

elina

 

                                                                                 Σχολή Αισθητικής

 

Λέγομαι Αντιγόνη Μαραγκού κι όταν αποφάσισα να διαλέξω το επάγγελμα της Αισθητικού, άρχισε για μένα η αναζήτηση της καλύτερης σχολής. Μετά από μεγάλη έρευνα διαπίστωσα ότι στο Κολέγιο CDA  ήταν απόλυτα εξειδικευμένοι στον τομέα, με πολλούς καταξιωμένους αποφοίτους. Η εκπαίδευση στην σχολή ήταν πολύ οργανωμένη και έδινε έμφαση τόσο σε κλασσικές, αλλά επίσης και σε νέες τεχνικές, έτσι ώστε σύντομα μπορούσα να περιποιηθώ συγγενείς και φίλους. Τελειώνοντας την σχολή ένοιωθα σίγουρη για τον εαυτό μου και απόλυτα δικαιωμένη για την επιλογή της σχολής που είχα κάνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κολέγιο CDA Πάφου και στους εκπαιδευτές μου. Εργάζομαι ήδη στο δικό μου χώρο ως αισθητικός. Το Κολέγιο CDA προσφέρει επίσης το πρωτοποριακό Mεταπτυχιακό στην Αισθητική φροντίδα, Άσκηση στην Προαγωγή της Υγείας και Διαχείριση του Στρες.  Μπορούν να το παρακολουθήσουν Πτυχιούχοι Αισθητικοί, Γυμναστές, Νοσηλευτές, Φυσιοθεραπευτές και άλλοι. Θεωρώ ότι είναι η ολοκλήρωση της ακαδημαϊκής κατάρτισης στον τομέα της Αισθητικής  με επιστημονικές γνώσεις και δεξιότητες, με εξαιρετικές προοπτικές.

antigoni

 

                                                                                      Σχολή Κομμωτικής

 

Ονομάζομαι Κούρμο Ροντίν και επέλεξα να φοιτήσω Κομμωτική στο Κολέγιο CDA Πάφου. Διδάχτηκα από άριστα καταρτισμένους εκπαιδευτές οι οποίοι μου έδειξαν βήμα με βήμα και κάθε λεπτομέρεια τα μυστικά του επαγγέλματος, ώστε να μπορέσω να αποκτήσω την αυτοπεποίθηση που έχω και τους ένοιωσα πραγματικά σαν δική μου οικογένεια. Έμαθα όλες τις νέες μοντέρνες και κλασικές τάσεις κομμωτικής και ήδη εργάζομαι σε κομμωτήριο. Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτές και όλο το προσωπικό του Κολεγίου για την βοήθεια τους και τις πολύτιμες γνώσεις που μου πρόσφεραν.

kourmo

 

                                                                      Σχολή Γραμματειακών

 

Ονομάζομαι Ραφαέλλα Παππά. Από από μικρή ήθελα να ασχοληθώ με τις Γραμματειακές Σπουδές κι έτσι ξεκίνησε η αναζήτηση για την καλύτερη σχολή. Η έρευνα ήταν πράγματι μεγάλη, αλλά άξιζε τον κόπο, γιατί ήμουν σίγουρη ότι το Κολέγιο CDA Πάφου ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα. Η εκπαίδευση των μελλοντικών γραμματέων στην σχολή είναι απόλυτα εξειδικευμένη και μας έμαθαν όλα τα μυστικά του επαγγέλματος. Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου και ευχαριστώ πολύ το Κολέγιο CDA και τους καθηγητές μου για τα εφόδια που μου έδωσαν για να ξεκινήσω μια επιτυχημένη καριέρα.

rafaella

 

                                                                                Σχολή Πληροφορικής

 

Είμαι ο Παναγιώτης Σωκράτους και αποφάσισα να σπουδάσω Information and Communication Technology στο Κολέγιο CDA Πάφου αφού η εξειδίκευση στην Πληροφορική και τις Νέες Τεχνολογίες είναι μια σύγχρονη προσοδοφόρα επαγγελματική προοπτική. Στην σχολή όσο περνούσε ο καιρός, αγαπούσα όλο και περισσότερο αυτό το επάγγελμα. Κύριος λόγος ήταν τόσο το σύστημα σπουδών, μέσα από το οποίο σε πολύ μικρό διάστημα απόκτησα πολύτιμες γνώσεις, όσο και οι άνθρωποι της σχολής, που με αγκάλιασαν και με βοήθησαν να καταλάβω και να αγαπήσω τις πολλές δυνατότητες αυτού του επαγγέλματος. Ευχαριστώ πολύ το Κολέγιο CDA Πάφου και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

panagiotis