Pafos Net

ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ by COFFEEBRANDS: Περί σπόρων και άλλων γενεαλογικών συνισταμένων

title image

ΤΟΥ ΑΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ

 

*Εξίσου ενοχλητικά με τα σχόλια του λαρνακέα δημοτικού συμβούλου περί εμάς των τουρκόσπορων, είναι και τα όσα ακολούθησαν την προφανή μορφωτική και πολιτισμική ανεπάρκεια του- όλος αυτός ο ξεσηκωμός με τον διαγωνισμό ποιος θα κραυγάσει περισσότερο κατά του θύτη του κακού χαμού, είναι στο φινάλε και λίγο δήθεν.

Και φτάνει στα όρια της φαιδρότητας να υποδαυλίζουν την ήδη γελοία κατάσταση και τα ίδια τα ΜΜΕ με ειδήσεις έκδηλα ηλίθιες, όπως αυτή της αστυνομικής παρουσίας στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας για τον φόβο, δήθεν, της μετάβασης παφίων που θα δημιουργούσαν επεισόδιο.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα μπορούσε να καταγραφεί παφίτικη παρουσία στη Λάρνακα, είναι για να πιάσουμε το αεροπλάνο για την Αθήνα- ούτε καν για να δούμε ματς στο ΑΕΚ Αρένα δεν θα μπαίναμε στον κόπο.

Είπαμε, στην εποχή της διαδικτυακής δημοσιογραφίας έχουν ξεφτιλιστεί τα πάντα, αλλά έλεος!

*Εντάξει, ο δημοτικός σύμβουλος της Λάρνακας υπερέβη τα εσκαμμένα. Καλώς τον διέγραψε το κόμμα του, καλώς τον άδειασε και ο Δήμος που υπηρετεί, έτσι έπρεπε για να μην δίνεται το μήνυμα ότι όλα σε αυτό τον τόπο είναι αλα κέφα. Ας μην ψάχνουμε όμως αφορμές να ζούμε κάθε τρεις και λίγο το δικό μας Κούγκι- έχει σημασία ποιος είναι αυτός που κάνει ή που λέει κάτι, η βαρύτητα λόγων και πράξεων είναι ανάλογη του αναστήματος του δράστη- δεν μας αποκάλεσε δα τουρκόσπορους και ο Λεβί Στρος Καν ή ο Κορνήλιος Καστοριάδης.

Ένας δημοτικός σύμβουλος σε ένα από τα εκατοντάδες συμβούλια αυτού του τόπου ήταν, που τον ξέρουν μόνο όσοι τον ψηφίζουν, άντε άντε και πεντέξι συναγερμικοί της Λάρνακας και της Πινδάρου- ας μην αυθυποβαλλόμαστε ότι μας άδειασε τώρα και ο Δαρβίνος.

*Γι’ αυτό, ας χαλαρώσουμε όλοι και ας απολαύσουμε την Καθαρά Δευτέρα περιοριζόμενοι στο βουκολικό του πράγματος: Αγροί, παραλίες, θαλασσινά στα κάρβουνα, πρασινάδες στο πιάτο, λαικές θυμοσοφίες, τραγούδια της πυρκαγιάς από την εποχή της Ξανθής Περράκη και του Πάνου Κερμανίδη, πλαστικές άσπρες καρέκλες και πλαστικοί χαρταετοί και υπνηλία μετά το τρίτο ποτηράκι.

Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός περί των γονιδίων και των σπόρων μας;

*Για όσους πάντως δεν εννοούν να βάλουν πίσω στα θηκάρια τα σπαθιά της επανάστασης, μια καλή υπόθεση εργασίας θα ήταν η εξής: Αν οι θεωρίες του πολιτικού ανδρός περί της καταγωγής μας επιβεβαιωνόταν, ποια θα ήταν η προτίμηση μας σε ποδοσφαιρικό επίπεδο;

Φενέρ, Γαλατά ή Μπεσίκτας;

Εδώ σε θέλω κάβουρα…

SOCIAL MEDIA