Pafos Net

Θεόδωρος Αριστοδήμου: Τα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης, βασική συνισταμένη της Aristo

title image

Ο όμιλος εταιρειών Aristo Developers, με περισσότερα από 38 χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης στον τομέα των ακινήτων αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, την διάθεση προσφοράς του προς την κοινωνία στηρίζοντας έμπρακτα τους ευαίσθητους τομείς της υγείας, της προστασίας του περιβάλλοντος καθώς και του πολιτισμού, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του τόπου μας όλων των γενεών. 

Στα πλαίσια των εν λόγω προγραμμάτων, η εταιρεία συμμετείχε και στήριξε σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων κατά το φετινό καλοκαίρι. Ειδικότερα, με την συμπλήρωση 22 χρόνων εθελοντικής αιμοδοσίας από το προσωπικό και συνεργάτες της Aristo Developers, ενισχύθηκαν οι δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας που διέπουν τον όμιλο με την πραγματοποίηση τον Ιούλιο της καθιερωμένης ετήσιας εθελοντικής αιμοδοσίας του προσωπικού και συνεργατών της εταιρείας, αφιερωμένη στη μνήμη των μελών του προσωπικού, Άννας Αριστοδήμου, Καίτης Δολιανίτη, Άννας Μπάτα και Άκη Ιακώβου, που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή. 

Η αθρόα προσέλευση του προσωπικού, στελεχών και συνεργατών της Aristo Developers, με προσθήκη νέων αιμοδοτών, έστεψε την προσπάθεια με απόλυτη επιτυχία αφού η Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου δέχθηκε μια σημαντική ενισχυτική «ένεση» ανακουφίζοντας αρκετούς συμπολίτες μας. 

aimodosia

H εταιρεία, σε συνεργασία με τον Δήμο Γεροσκήπου διοργάνωσε επίσης με επιτυχία, ημερίδα καθαρισμού της παραλίας της Δημοτικής Πλαζ Γεροσκήπου. Η διεύθυνση και το προσωπικό του οργανισμού μαζί με τις οικογένειες τους, έδωσαν δυναμικά το παρόν τους συμβάλλοντας στην απαλλαγή της παραλίας από κάθε λογής ακαθαρσία, αποσπώντας ιδιαίτερα θετικά σχόλια από λουόμενους και περαστικούς σε σχέση με την πρωτοβουλία της εταιρείας.

paralia-yeroskipou

Η Aristo στήριξε επίσης την εκδήλωση «Hope For Children», ως χορηγός στην συναυλία της διεθνούς φήμης καλλιτέχνη, Νανάς Μούσχουρη, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, Άντρης Αναστασιάδη, τον περασμένο μήνα, στο θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου με στόχο την οικονομική στήριξη και ενημέρωση για τα προγράμματα του «Hope For Children CRC Policy Center».

Αναφερόμενος στις δράσεις αυτές, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου εταιρειών της Aristo Developers, Θεόδωρος Αριστοδήμου, τόνισε μεταξύ άλλων ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία μιας επιχείρησης είναι να μην περιορίζεται στη οικονομική βιωσιμότητά και εξέλιξη της, αλλά να αναπτύσσει ενέργειες που να ωφελούν εξίσου το κοινωνικό σύνολο και την ευημερία του.

«Έχοντας συνεισφέρει τα μέγιστα στην οικονομική ευημερία της χώρας μας μέσα από την διαχρονική προσφορά εκατοντάδων θέσεων εργασίας, η Aristo Developers θέτει για άλλη μια φορά την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της», επεσήμανε ο κ. Αριστοδήμου. « H εταιρεία συνεχίζει την ηγετική της πορεία βασιζόμενη στις ίδιες αρχές και αξίες πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε, εδραιώθηκε και συνεχίζει να εξελίσσεται με δυναμισμό».